Η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας

Η Tzennet Yachting είναι μια ελληνική εταιρεία ενοικίασης ιστιοπλοϊκών σκαφών, που ιδρύθηκε από τον Παναγιώτη Τζεννέτογλου και δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο του γιώτινγκ από το έτος 1988. Η έδρα μας βρίσκεται στην Αθήνα και έχουμε βάσεις σε πολλά νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου πελάγους. Η μεγάλη εμπειρία και η αγάπη μας για τη θάλασσα, τα σκάφη και την ιστιοπλοΐα, αλλά και ο σεβασμός και η συνεχής φροντίδα μας για τις ανάγκες και την ευχαρίστηση των πελατών μας, κάνουν την εταιρεία μας ξεχωριστή και αξιόπιστη, με ευχαριστημένους επαναλαμβανόμενους πελάτες, στους οποίους προσφέρουμε τα σκάφη μας στις καλύτερες τιμές.

Διαθέτουμε προς ενοικίαση επιλεγμένα ιστιοπλοϊκά σκάφη από 30 μέχρι 78 πόδια, κατασκευασμένα από τους πιο γνωστούς κατασκευαστές σκαφών (Jeanneau, Beneteau, Bavaria, Hanse), καθώς και μηχανοκίνητα σκάφη με ή χωρίς πλήρωμα. Κάθε σκάφος του στόλου μας είναι σε άριστη κατάσταση και πολύ καλά εξοπλισμένο, ώστε να ικανοποιεί τις υψηλές προδιαγραφές λειτουργίας και ασφάλειας και να σας εξασφαλίζει ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι. Ο βασικός κατάλογος εξοπλισμού ισχύει για όλα τα σκάφη, παρόλο που τα περισσότερα από αυτά είναι πολύ καλύτερα εξοπλισμένα.

Σε περίπτωση που δεν έχετε μεγάλη εμπειρία ή και καθόλου εμπειρία στο χειρισμό ενός σκάφους, σας προσφέρουμε σκάφη μαζί με σκίππερ (καπετάνιο). Οι σκίππερ μας είναι πολύ έμπειροι και μπορούν να κυβερνήσουν το σκάφος ακόμα και αν οι καιρικές συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές, δεδομένου ότι ταξιδεύουν καθ'όλη την διάρκεια του έτους σε όλη την Μεσόγειο. Γνωρίζουν πολύ καλά τα ελληνικά νησιά, είναι ευχάριστοι άνθρωποι και πολύ καλοί ξεναγοί και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να απολαύσετε μια ασφαλή  κρουαζιέρα.

Για εσάς πάλι που θέλετε να κάνετε διακοπές με ιστιοπλοϊκό, αλλά δεν έχετε αρκετά άτομα παρέα για να νοικιάσετε σκάφος, έχουμε οργανώσει προγράμματα ενοικίασης καμπίνας ,τα οποία σας δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσετε την ιστιοπλοΐα, ακόμα κι αν είστε μόνος.  Μπορείτε λοιπόν να διαλέξετε το κατάλληλο πρόγραμμα ενοικίασης καμπίνας και να συμμετέχετε σε μια κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η αποστολή μας είναι να εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας διακοπές ευχάριστες και χωρίς προβλήματα. Γι' αυτό σας προσφέρουμε προσωπικές υπηρεσίες από τη στιγμή της άφιξής σας στην Ελλάδα μέχρι το τέλος των διακοπών σας και είμαστε σε συνεχή ετοιμότητα όποτε μας χρειαστείτε, σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε, για να σας βοηθήσουμε με το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Επιπλέον μπορούμε να σας δώσουμε πληροφορίες και να σας βοηθήσουμε με τις κρατήσεις δωματίων σε ξενοδοχεία και με τα εισιτήρια μεταφοράς σας, σε περίπτωση που θελήσετε.

Στην ιστοσελίδα μας θα πάρετε μια μικρή γεύση από την Ελλάδα που δεν έχετε γνωρίσει, αλλά και μερικές ιδέες για το πώς να οργανώσετε τις διακοπές σας ακολουθώντας τις πληροφορίες μας. Θα βρείτε όλες τις αποστάσεις μεταξύ των λιμανιών σε ναυτικά μίλια και μερικές γενικές πληροφορίες, όπως τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Επιλέξτε για ενοικίαση ένα από τα άριστα εξοπλισμένα και οικονομικά σκάφη μας και πραγματοποιείστε τις διακοπές των ονείρων σας στα αμέτρητα ελληνικά νησιά, απολαμβάνοντας ιστιοπλοΐα στα βαθυγάλανα νερά των θαλασσών μας. 

Καλές διακοπές!